Privacybeleid

Deze privacyverklaring heeft als doel jou te informeren over hoe de verwerkingsverantwoordelijke jouw persoonsgegevens verwerkt, wanneer je navigeert op de website: https://delhaizelionscup.be/

(hierna: de ‘Website’) en deelneemt aan het evenement ‘Lion’s Cup’ (hierna: het ‘Evenement’).
De gegevensverwerking gebeurt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en alle andere toepasselijke wetgeving in verband met privacy en gegevensbescherming. De verwerking van de gegevens gebeurt strikt binnen de Europese Economische Ruimte.

De verwerkingsverantwoordelijke

De verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens is Delhaize Le Lion/De Leeuw NV, Brusselsesteenweg 347, 1730 Asse (hierna “Delhaize”).

Sportizon NV [0473.072.958], is in dit kader de verwerker van deze persoonsgegevens in opdracht en voor rekening van Delhaize. De verzamelde informatie wordt enkel verwerkt volgens de richtlijnen van Delhaize.

Hieronder kan je een overzicht vinden van persoonsgegevens die Delhaize en/of Sportizon verwerkt.

Tijdens het surfen op de Website:

  • 185.162.31.217


Bij het inschrijven voor het Evenement:

  • Voor- en achternaam
  • GSM-nummer
  • Emailadres
  • Aantal teamleden, inclusief hun naam en plaats van tewerkstelling
  • Eventuele vragen of voorkeuren wat betreft de maaltijd/BBQ (open tekstveld)


Bij het doorgeven van persoonsgegevens van teamleden, gaat Delhaize ervanuit dat u de juiste toestemmingen heeft bekomen van deze personen om hun persoonsgegevens met Delhaize te delen.


Tijdens het Evenement:

  • Foto’s (eventueel)


Bijzondere categorieën van persoonsgegevens

Het kan gebeuren dat Delhaize bijzondere categorieën van persoonsgegevens zoals persoonsgegevens met betrekking tot jouw gezondheid of religie verwerkt, indien je voor de BBQ een specifieke voorkeur noteert (bvb. halal) of vragen stelt rond intoleranties of allergenen. Door het noteren van een specifieke voorkeur of vraag, geef je je expliciete toestemming om deze gegevens te verwerken. Delhaize verwerkt deze gegevens uitsluitend om de juiste maaltijden te voorzien in zijn algeheelheid. Ze worden bijgevolg niet gelinkt aan een individu en worden verder niet bewaard door Delhaize.

Voor welk doel verwerkt Delhaize jouw persoonsgegevens?

  • Om te kunnen navigeren op de Website;
  • Om het Evenement te kunnen bijwonen;
  • Om het goede verloop van het Evenement te garanderen;
  • Om je Evenementsgerelateerde informatie toe te sturen;
  • Om juiste aantallen, hoeveelheden en porties op het Evenement in te schatten;
  • Om de foto’s van het Evenement te gebruiken op interne en externe communicatiekanalen van Delhaize (eventueel).


Hoe lang bewaart Delhaize jouw persoonsgegevens?

Delhaize bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens zijn verstrekt en dit voor maximum 1 jaar nadat het Evenement heeft plaatsgevonden, waarna jouw persoonsgegevens definitief worden gewist. Persoonsgegevens die werden nagelaten voor de goede organisatie van de BBQ, zijnde voorkeuren, allergenen, intoleranties etc, worden niet verder bewaard en worden na het Evenement reeds definitief gewist.

Op welke basis verwerkt Delhaize jouw persoonsgegevens?

Delhaize verwerkt jouw persoonsgegevens op basis van de volgende grondslag(en):

Toestemming: je geeft expliciete toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens wanneer je jou registreert voor het Evenement of wanneer je zaken noteert in het open tekstveld.

Gerechtvaardigd belang: Delhaize baseert zich voor bepaalde verwerking(en) op de Website op haar gerechtvaardigd belang.

Met wie worden jouw persoonsgegevens gedeeld?

Enkel de organisator binnen het Talent Team van Delhaize heeft toegang tot jouw persoonsgegevens. Jouw persoonsgegevens worden ook gedeeld met Chronorace (subverwerker van Sportizon, in opdracht van Delhaize) voor het goede beheer van het Evenement en de organisatie van de BBQ. Delhaize zal jouw persoonsgegevens niet delen met andere derden, uitsluitend wanneer dit zou nodig zijn om te voldoen aan bepaalde wettelijke verplichting(en).

Wat zijn jouw rechten?

Op gelijk welk moment hebt je het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen. Dit kan je doen door contact op te nemen met dataprotection@delhaize.be.

Indien jouw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van toestemming, kan je deze ten alle tijde intrekken. Indien jouw persoonsgegevens worden verwerkt op basis van gerechtvaardigd belang, kan je hier bezwaar tegen maken. Tenslotte heb je steeds het recht op klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/burger/startpagina

Hoe worden jouw persoonsgegevens beschermd?

Delhaize gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en neemt dan ook alle passende technische of organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenst openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Wat als je nog vragen hebt?

Voor vragen, klachten, het uitoefenen van jouw rechten of het indienen van verzoeken, kan je altijd contact opnemen met Delhaize door een e-mail te sturen naar dataprotection@delhaize.be.

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 11/03/2024.